Steba VSV 60
Sous-vide univerzální vařič, jednoduchý a všestranný přístroj, používaný v profesionální gastronomii. Přesná kontrola teploty vody zajišťující perfektní výsledky při přípravě pokrmů. Vaření ve vakuu umožňuje přípravu jídel bez ztráty vůně a chutí hojně obsažených v mase, zelenině, rybách a dalších surovinách. Žádný jiný způsob přípravy neumožňuje tak šetrnou úpravu, která současně uchovává všechny chutě, jako právě Sous-vide.Vlastnosti: vodotěsné podle IPX7 4 automatické programy 3 displej ukazující - ohřev, vaření a konec vaření ohřeje 20 litrů vody za cca 45 minut až na teplotu 56 °C odchylka max. 0,1 °C cirkulace vody: 8,0 l/min osvětlený LCD displej zobrazuje: aktuální teplotu časovač (až 99 h) přesná elektronická regulace teploty od 25 do 90 °C mobilní použití, prostorově úsporné a snadno použitelné může být použit pro jakékoli hrnce s hloubkou 15 cm nebo více jednoduché čistění