Emile Henry Nádoba na zapékání sýra, červená
Není miska jako miska. Tato dvoudílná zapékací forma vyrobená z vysoce kvalitní keramiky, která skvěle odolává teplotním šokům (- 20 +270 °C). Tato forma je určena primárně pro rozpékání sýrů, které chceme servírovat horké, tj krémových sýrů typu brie, (camembert či hermelín), sýrů s modrou plísní (niva, gorgonzola, roquefort), měkkých kozích sýrů a také tvrdých sýrů typu Comté nebo čedar, které chceme rozpékat s dalšími ingrediencemi (brambory, zelenina).Všechny potraviny v ní připravené, díky zapékání v keramické, víkem uzavřené nádobě, zůstávají i po rozpečení plné chuti, vláčné, nevysušené. Víko také udržuje pokrm teplý, dokud jej nenaservírujete na stůl a v neposlední řadě pomáhá udržet na uzdě všechny vůně. Cheese baker s úspěchem využijete například i pro přípravu gratinované zeleniny, zapékání jednotlivých porcí čehokoliv, nejen se sýrem a dokonce v ní lze snadno upéct i malý bochníček chleba.