Emile Henry Nádoba na zapékání sýra, červená

Není miska jako miska. Tato dvoudílná zapékací forma vyrobená z vysoce kvalitní keramiky, která skvěle odolává teplotním šokům (- 20 +270 °C). Tato forma je určena primárně pro rozpékání sýrů, které chceme servírovat horké, tj krémových sýrů typu brie, (camembert či hermelín), sýrů s modrou plísní (niva, gorgonzola, roquefort), měkkých kozích sýrů a také tvrdých sýrů typu Comté nebo čedar, které chceme rozpékat s dalšími ingrediencemi (brambory, zelenina).Všechny potraviny v ní připravené, díky zapékání v keramické, víkem uzavřené nádobě, zůstávají i po rozpečení plné chuti, vláčné, nevysušené. Víko také udržuje pokrm teplý, dokud jej nenaservírujete na stůl a v neposlední řadě pomáhá udržet na uzdě všechny vůně. Cheese baker s úspěchem využijete například i pro přípravu gratinované zeleniny, zapékání jednotlivých porcí čehokoliv, nejen se sýrem a dokonce v ní lze snadno upéct i malý bochníček chleba.
Další podobné produkty:

Nedis DUBG120NUM10 sáčky do vysavače Numatic Henry / James

Kesper 58641 Prkénko na krájení sýra se 4 příbory, 30 x 20 x 8 cm

Kesper 58621 Kráječ na sýr Tete de Moine s víkem, pr. 22 cm

Kesper 58642 Prkénko na krájení sýra s příborem bambus, 23 x 23 x 3,6 cm

Tescoma Pánev hluboká GrandCHEF+ pr. 28 cm, 2 úchyty, pr. 28 cm

Tescoma Pánev hluboká GrandCHEF+ pr. 30 cm, 2 úchyty, pr. 30 cm

Tescoma Pánev hluboká GrandCHEF+ pr. 24 cm, 2 úchyty, pr. 24 cm

Tescoma Nádoba na mixování s ochranným víčkem DELÍCIA 630394
