Sencor SPR 5508BK pomalý hrnec
Pomalé vaření je nový způsob vaření, které uchovává všechny příchutě a nevyžadujje použití oleje. Tento pomalý hrnec SPR 5508BK má eleantní design nerezové oceli a je vhodný do každé kuchyně. Slouží skvělě pro vaření polévky, guláše, zeleniny, masa, rýže nebo hranolek.Nádoba na vaření má velký objem a pohodlně postačí celé rodině. Vrstva uvnitř je s technologií zabraňující přichytávání pokrmů neobsahující PFOA. Stěna nádoby je z hliníkové slitiny s tloušťkou 3 mm. Můžete ji vkládat do ledničky a umývat v myčce.5 PŘEDVOLEB PRO NASTAVENÍ SMAŽENÍ ZARUČUJE ZACHOVÁNÍ PŘÍCHUTÍ A KARAMELIZACI INGREDIENCÍ pozvolné smažení 100 °C pomalé smažení 120 °C střední smažení 150 °C restování 170 °C prudké osmažení 180 °C4 NASTAVITELNÉ FUNKCE PRO VAŘENÍ velmi pomalé vaření 6 - 14 hodin pomalé vaření 2 - 8 hodin pára 5 - 120 minut jogurt 6 - 12 hodinČasovač Set & Forget zaručuje maximální komfort během vaření a umožňuje nastavení teploty a doby vaření. Systém dvojitého zajištění poklice zaručuje maximální zachování příchutí pokrmu a pomáhá udržovat stálou teplotu uvnitř hrnce. Funkce Keep Warm udržuje automaticky ideální teplotu vašeho pokrmu po ukončení procesu vaření. Velký parní hrnec z nerezové oceli umožňuje přípravu ryb, knedlíků a zeleniny v páře. Parní hrnec je vyroben z vynikající nerezové potravinářské oceli zaručující dlouhou životnost a odolnost proti korozi.Tepelně odolné rukojeti zabraňují jakémukoli popálení a umožňují manipulaci s horkým hrncem během vaření, aniž byste museli používat ochranné rukavice. Poklice je vyrobená z tvrzeného skla zaručuje dlouhou životnost7 DŮVODŮ PRO VAŘENÍ V POMALÉM HRNCI Jednoduchost – jednoduše vložte všechny ingredience do hrnce a nechejte jej provést všechnu práci. Úspora vody a energie – díky speciální konstrukci hrnce z hliníkové slitiny dochází k účinnějšímu přenosu tepla než u tradičních keramických hrnců, což znamená úsporu energie Úspora času – jakmile vložíte všechny ingredience do hrnce, můžete jej nechat, aby vařil sám Výrazné chutě a žádné ztráty vitamínů – díky pomalému vaření při nízkých teplotách zachováte ve srovnání s tradičním vařením příchutě i vitamíny Šťavnaté maso – při pomalém vaření zůstává šťáva uvnitř masa Možnost vaření tuhého masa – tradiční tuhá masa jsou po pomalém vaření vynikající Příprava pokrmů bez tuku – díky nízkým teplotám nemusíte používat olej, a proto připravujete lehčí pokrmy, které jsou dokonce chutnějšíObsah balení: Pomalý hrnec s nádobou z hliníku s tloušťkou stěny 3 mm, napařovací hrnec z nerezové oceli